marți, 18 mai 2010

Delta Dunării - Sf Gheorghe

Delta Dunarii este un loc minunat - flora si fauan impresionante. Sfantu Gheorghe este locatia potrivita; situata chiar in maduva deltei. Localitatea se afla pe partea stângă a bratului Sfântu Gheorghe, f aproape de vărsarea Dunarii în mare.

Nu se poate ajunge acolo decât pe apa, luand vaporul din portul Tulcea (durează 4 ore), portul Mahmudia (trei ore) sau portul Murighiol (două ore).

Se poate pescui în Dunare (aviz amatorilor!), se pot face excursii pe Dunăre si canale cu diverse ambarcaţiuni tradiţionale (caiucul, lotca sau mahuna) sau rapide (salupe etc).

Cazarea se face în pensiuni sau case tradiţionale. Conditiile sunt f bune, la preţuri ce încep de la 90 de lei pe noapte. Pot recomanda complexul "Green Village" 4 stele, dar preturile sunt pe masura. Mancarea (la all inclusive) este in regim bufet si pot spune ca este diversificata, multa si buna; se bazeaza in mare masura pe ceea ce ofera Delta (peste, peste si preparate din peste)!

Se poate si ajunge la mare - plaja este f lata si cu nisip fin. Este f multa liniste si lipsesc asa zisii amatori de distractie..










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog