joi, 14 martie 2013

exercitii fizice pentru un abdomen plat

1. Plank pe mingea de fitness



Pune mainile pe podea, la nivelul umerilor, fix sub umeri, cu picioarele pozitionate pe mingea de fitness. Mentine corpul drept, fara sa ridici fundul, timp de 15 secunde. Creste perioada pana poti ajunge la un minut.
Varianta: tine picioarele pe pamant, mentine-ti corpul drept ca o scandura.

2. Pentru muschii oblici



Asaza-te pe spate, cu o mana sub cap, in timp ce pui pe genunchi glezna piciorului opus. Cu privirea in tavan, adu-ti cotul spre genunchiul ridicat. Revino incet in pozitia originala.



3. High plank pe mingea de fitness




Pune-ti mainile pe o minge de fitness, iar picioarele pe o alta. Apoi, arcuieste-ti corpul astfel incat sa formezi un unghi de 45 de grade. Mentine pozitia timp de 15 secunde si creste perioada pana poti ajunge la un minut.


4. Genunchii la piept pe mingea de fitness




Pune-ti mainile pe podea, la nivelul umerilor cu picioarele sprijinite pe mingea de fitness, extinse, astfel incat sa fii paralel cu solul. Adu, cu ajutorul mingiei, genunchii la piept. Mentine pozitia timp de 15 secunde. Revino la pozitia initiala si repeta miscarea.


5. Crunch dublu




Asaza-te pe spate pe un covor/prosop si ia o minge de fitness intre genunchi. Tine picioarele stranse pentru a nu scapa mingea si ridica talpile de la sol. Apoi, in timp ce expiri, adu trunchiul spre genunchi. Ia mingea, si adu-o la piept in timp ce cobori.

Pentru ca exercitiile sa aiba si mai multa eficacitate, renunta la alcool, paine si carbohidrati procesati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog